De volgende opleidingen zijn of worden gevolgd

Gedrag en Gehoorzaamheid 1 (GG1):

Basiscommando's zoals het zitten, afliggen, blijven liggen, volgen, tempo volgen, hier komen en aan de voet gaan. Tevens zat er tijdens deze cursus een uitstapje in naar het centrum van Eindhoven, als oefening voor het examen. Tijdens het uitstapje moest Rex op zaterdagochtend in een drukke binnenstad drie minuten uit het zicht van de baas blijven liggen.


Gedrag en Gehoorzaamheid 2 (GG2):

Herhaling volgen, links-rechts volgen, vooruit sturen, dirigeren (zit/af) op korte afstand, en de noodstop. Het uitstapje van deze cursus was een bosles waarbij de geoefende zaken herhaald werden in een heel andere omgeving.


Gedrag en Gehoorzaamheid 3 (GG3):

Opnieuw vooruit sturen, nu op langere afstand, dirigeren (zit/af) op langere afstand, voedsel weigeren tijdens volgen, afliggen met baas uit het zicht, behendigheid parcours, en twee speurlessen.


KNPV Speurhonden Basisprogramma:

In juli 2016 is Rex gestart met het KNPV Speurhonden Basisprogramma. Dit is een uitgebreid programma waarin alle facetten van speuren en zoeken aan bod komen. Daarnaast is de basis die tijdens de GG1, GG2 en GG3 cursussen is opgedaan ook iets wat telkens terug keert. Het is een programma dat langere tijd loopt. Voor vragen of de actuele stand van zaken kunt u contact opnemen via de gele knop hieronder. Meer informatie over het Knpv speurhonden programma? zie de reglementen hieronder. (bron: knpv.nl)

 

Reglement KNPV Basiscertificaat Speurhonden 01-01-17
PDF – 1.1 MB 18 downloads
Reglement KNPV Speurhonden SSPV 01-01-17
PDF – 1.1 MB 12 downloads